Calle följde sitt kall – öppnade shotsbar i Sarajevo

Calle Sternås var en helt vanlig surferdude från Hässelby i Stockholm. På ytan tedde det sig som om Calle var lycklig och hade allt, men i själva verket drömde han om någonting mer…
Hans långa resor till fjärran länder, hans ekonomistudier som bäddade för hans entreprenörskap, hans oräkneliga timmar framför tv-programmet Sommar med Ernst, och hans sprudlande längtan efter att få dra ordvitsar på löpande band – gjorde att en idé sakta men säkert formade sig inuti hans huvud. Efter en resa med företaget Pineberry till Sarajevo och ett slumpmässigt skämt kollegor emellan efter att ha haft ett intressant samtal om händelsen “skotten i Sarajevo 1914”, hördes startskottet för baren Shots in Sarajevo på avstånd.
Calle fick nog. Hans liv var tvunget att ta en tvärvändning och det måste ske nu! I början kändes det tungt och arbetsamt att starta en bar i ett land där Calle inte kunde språket. Men hans enträgenhet och hans kamp att aldrig ge upp sedan barnsben, gjorde att hans jobb snart gav lön för mödan. Hans oräkneliga timmar i pingissalen hade också bidragit med sin del av tålamod och kämparglöd som banade karriärväg för denne unge man på 29 vårar.
Idag är baren ett säkert kort på varenda barrunda i hela Sarajevo och folk flockas för att både få en skymt av Calle Sternås, den berömde ägaren – samt ta en sipp av de fantastiska shotsen som är baserade på Calles 3 kärnvärden – Kunskap, Transparens och Resultat. Eller som man säger på bosniska – Znanje, Providnost i Rezultati.
Kunskap för att jag lyckats hitta en fantastiskt kunnig personal som vet allt om hur man levererar och mixar shots, Transparens för att man ska veta exakt vad vi lägger i shotsen, och Resultat för att varenda shot garanterar att folk blir dragna som Satan, säger Calle och skrattar.
Idag är Calle en målmedveten kille med många järn i elden. Han bollar mellan sina karriärval genom att vara SEM-konsult i Stockholm, verka som VD för e-handelssidan Dueluxe Watches, och som ägare dra några järn och vitsar på favoritbaren i hjärtat av Sarajevo så ofta han kan. Vilka drag Calle hittar på härnäst är han tystlåten om, men ryktet säger att han står och väger mellan att bli Ernst Kirchsteigers personliga assistent eller bli den nya stjärnan i komiska Youtube-gänget Freudian Slip.
logotype shotsinsarajevo

Vad vi erbjuder i våra shotssäkra glas

Shots in Sarajevo erbjuder en fulländad meny av shots du sannolikt aldrig hittar någon annanstans. Som grädde på moset kan du avnjuta varenda klunk med stand-up där Calle utmanar dig genom stand-up dueller med shotssäkra västar. Det anordnas även pingisturneringar och ordvitseritävlingar. Boka bord redan idag, eller se om du får access till VIP-loungen på övre våningen – #Uppis

Följ oss på Instagram och se #shotsinsarajevo utvecklas från dag till dag med Calle Sternås i spetsen!
Calle med team välkomnar dig varmt!

 

Om oss

Calle Sternås – Bargrundare & driven entreprenör med förhoppning om att vara släkt med Franz Ferdinand i rakt nedstigande led

Anna Lubentrost – Kommunikationsansvarig och budskapsspridare

Alex Milošević – Marknadsförare och strateg med fokus på S(hots)EO

Denise Karadžić – Humoristisk alltiallo-konsult som ständigt har ett finger med i spelet

Tilde Vlašić – Assistent och Calles högra hand samt försökskanin på shots